Selecteaza Locatia  Bine ati venit  Conectare 
ex. Web Development,
Atelier Diversis

Atelier Diversis

 • str. Pietii 103

 • str. Noua 180

 • Ghimbav (BV) , Brașov 
  Romania ,  7811611
 • www.atelierdiversis.ro
 • office@atelierdiversis.ro
Verificat

0740757109  

(1166)

Despre Atelier Diversis

Fundaţia pentru Copii Abandonaţi din Ghimbav, judeţul Braşov, a înfiinţat în luna iulie 2014 Atelierul Diversis, un atelier de croitorie,autorizat ca unitate protejată de la MMFPS, fapt ce permite firmelor care au mai mult de 50 de angajaţi să achiziţioneze produse conform Legii 448/2006. Acest proiect a luat naştere din dorinţa de a crea locuri de muncă pentru tinerii crescuţi în plasament, dar şi pentru persoane cu handicap şi cele dezavantajate social, în general. Aşadar, au fost create 3 locuri de muncă pentru 3 persoane care au urmat iniţial un curs acreditat de calificare profesională în meseria de croitor şi au realizat un stagiu de practică în cadrul fundaţiei.

Produse si servicii oferite de: Atelier Diversis

În cadrul Atelierului Diversis se realizează produse textile handmade, unicat, elegante, creative şi de o înaltă calitate, existând şi posibilitatea personificării acestora. Unul dintre segmentele de piaţă cărora se adresează activitatea atelierului este cel al copiilor, şi aici amintim următoarele produse realizate: • Halate de protecţie pentru pictură (din fâş impermeabil, diverse culori, simple sau cu buzunare) • Penare textile (diferite forme şi culori, simple sau compartimentate) ex: Papucel, Şoricel, Peştişor, Inimioară etc. • Şorţ de bucătărie (bumbac imprimat, simplu sau dublat cu fâş, scai pentru prindere) • Săculeţi (bumbac 100%, putând fi personalizaţi de către copil prin pictare) • Organizator pătuţ (bumbac, diferite culori, personalizate şi compartimentate) • Lenjerii de pat (numai din bumbac, diferite imprimeuri, cearşafuri cu elastic) • Sac de dormit (numai din bumbac, diferite imprimeuri, umplutură groasă sau subţire) • Organizator scaun maşină (material impermeabil, diferite culori şi desene, compartimentare pe 3 etaje, scai şi şnur pentru prindere) • Gentuţe unicat pentru prinţese ( Căpşunică, Lebădă, etc) • Bandane şi prinzători de păr cu antene pentru fetiţe • Carte de poveşti textilă (dimensiuni 20x20cm, aplicaţii diverse pentru stimulare tactilă, cognitivă şi motorie) Toate veniturile atelierului sunt folosite pentru susţinerea locurilor de muncă create, şi eventualul profit ajunge la susţinerea activităţii de bază a fundaţiei, şi anume: creşterea şi educarea copiilor abandonaţi. Aşadar, oricine achiziţionează produse realizate în Atelierul Diversis susţine o cauză socială.

Produse si Servicii Atelier Diversis

alt

Geanta Lebada

Price : 60.00

Un model de geantă unicat! Toarta genţii este reprezentată tocmai de gâtul lebedei! Material: bumbac imprimat cu buline albe, diverse culori: turcoaz, roz Aplicaţie sub formă de lebădă din imitaţie piele Lănţişor pentru purtare Închidere cu magnet Interior cu căptuşeală Ţinută dreaptă, foarte bună Cusătură impecabilă Orice achiziţie de la Atelier Diversis - unitate protejată presupune susţinerea unei cauze sociale: creşterea copiilor abandonaţi! Atelierul Diversis funcţionează în cadrul Fundaţiei pentru Copii Abandonaţi (www.pentrucopiiabandonati.ro) din Ghimbav, Braşov şi doreşte să ajute persoanele defgavorizate social să se integreze pe piaţa muncii.

alt

Geanta Capsunica

Price : 50.00

Un model de geantă unicat! Material: bumbac rosu Aplicaţii din perlute sau floricele crosetate Lănţişor pentru purtare Închidere cu magnet Interior cu căptuşeală Ţinută dreaptă, foarte bună Cusătură impecabilă Orice achiziţie de la Atelier Diversis - unitate protejată prespupune susţinerea unei cauze sociale: creşterea copiilor abandonaţi! Atelierul Diversis funcţionează în cadrul Fundaţiei pentru Copii Abandonaţi (www.pentrucopiiabandonati.ro) din Ghimbav, Braşov şi doreşte să ajute persoanele defgavorizate social să se integreze pe piaţa muncii.

alt

Sort bucatarie

Price : 25.00

Detaliul care transformă gătitul într-o plăcere! Material: bumbac imprimeu fond albastru/rosu cu pere, paspoal pe margine Buzunar mare pe mijloc Calitate înaltă a materialului şi a cusăturii Accesoriu suplimentar: un pălmar în formă de inimă Orice achiziţie de la Atelier Diversis - unitate protejată presupune susţinerea unei cauze sociale: creşterea copiilor abandonaţi! Atelierul Diversis funcţionează în cadrul Fundaţiei pentru Copii Abandonaţi (www.pentrucopiiabandonati.ro) din Ghimbav, Braşov şi doreşte să ajute persoanele defgavorizate social să se integreze pe piaţa muncii.

alt

Saculet gradinita

Price : 15.00

Saculet vesel pentru gradinita Material: bumbac imprimat Snur pentru inchidere Orice achiziţie de la Atelier Diversis - unitate protejată presupune susţinerea unei cauze sociale: creşterea copiilor abandonaţi! Atelierul Diversis funcţionează în cadrul Fundaţiei pentru Copii Abandonaţi (www.pentrucopiiabandonati.ro) din Ghimbav, Braşov şi doreşte să ajute persoanele defgavorizate social să se integreze pe piaţa muncii.

video Atelier Diversis


photo of Atelier Diversis
photo of Atelier Diversis

Trimite intrebarea la Atelier Diversis

Toate campurile sunt obligatorii

Atelier Diversis

Zile Lucratoare


Persoana de contact

 • Roxana Blaj
 • 0740757109
 • Atelier Diversis
 • 0729140729

alt

Geanta Lebada

Un model de geantă unicat! Toarta genţii este reprezentată tocmai de gâtul lebedei! Material: bu
lei : 60.00
alt

Geanta Capsunica

Un model de geantă unicat! Material: bumbac rosu Aplicaţii din perlute sau floricele crosetate Lă
lei : 50.00
alt

Sort bucatarie

Detaliul care transformă gătitul într-o plăcere! Material: bumbac imprimeu fond albastru/rosu cu
lei : 25.00
alt

Saculet gradinita

Saculet vesel pentru gradinita Material: bumbac imprimat Snur pentru inchidere Orice achiziţie de
lei : 15.00

Recenzie activata Atelier Diversis

Adauga recenzia ta si ajuta-i si pe alti sa gaseasca servicii de afaceri mai bune...

Ne pare rau! Inca nu a primit o recenzie...

Adauga recenzia ta pe Atelier Diversis

Speram ca ati avut o experienta placuta cu Atelier Diversis ? Adauga recenzia ta si ajuta-i si pe alti sa gaseasca servicii de afaceri mai bune...

You must logged in!

Report Incorrect

Toate campurile sunt obligatorii

Claim Report

Toate campurile sunt obligatorii

SES-uri recomandate
P

CENTRUL DE ECHITATIE CURTUIUSU MARE

nr 1

Curtuiușu Mare (MM) , Maramureș

(10252)
P

UN ZAMBET PENTRU VARSTA A TREIA

dealu mare, nr. 5A

Sârbi (MM) , Maramureș

(7203)
P

BIO INBOX SRL

Bulevardul Tomis nr 29

Constanța (CT) , Constanța

(2073)
SES-uri recent adaugate
1

INTREPRINDEREA SOCIALA ASC AMBALAJE

Bd. Independenţei nr. 57 K

Baia Mare (MM) , Maramureș

(358)
2

ROTARACT CLUB TEAM BAIA MARE

iuliu maniu nr. 6

Baia Mare (MM) , Maramureș

(452)